Tom Beissel naar De Treffers

Tom Beissel is het aankomend seizoen te bewonderen in het shirt van Tweede Divisionist De Treffers. De 22-jarige rechtsbenige verdediger komt over van Jupiler League club Telstar waar hij sinds het seizoen 2014-2015 speelt.

Beissel kwam in de zomer van 2014 over van Vitesse en maakte op 11 augustus 2014 zijn debuut voor Telstar in de competitiewedstrijd tegen Jong Ajax. In totaal kwam de verdediger in 28 competitiewedstrijden in actie voor de Witte Leeuwen.

De centrale verdediger laat op de clubwebsite van De Treffers het volgende weten over zijn overstap: ‘Bijna ieder jongetje heeft de droom om betaald voetballer te worden. Ik ben in de gelukkige omstandigheid dat ik dit heb mogen verwezenlijken. Door wat pech met blessures (Tom scheurde zijn voorste kruisband in de voorbereiding van het seizoen 2015-2016) ga je nadenken over de toekomst. De Treffers heeft me al vaker benaderd en ik heb altijd een goed gevoel overgehouden aan de club. Een mooie ambitieuze club waar alles goed voor elkaar is. Daar wil ik graag deel van gaan uitmaken!’