Onze aanpak

Het succes van een voetballer is van veel factoren afhankelijk. Om te beginnen moet de speler over talent beschikken, maar talent is niets zonder de juiste instelling. Wanneer wij een speler scouten die over beide eigenschappen beschikt, gaan we als volgt aan de slag:

Om te beginnen willen we de speler en zijn/haar directe omgeving goed leren kennen. Wat voor persoon is de voetballer, hoe ziet de thuissituatie en vriendenkring er uit. We gaan met ouders, vrienden en clubleiding in gesprek om een goed beeld te krijgen.

Als we besluiten met elkaar in zee te gaan, stellen we samen een carrièreplan/ontwikkelplan op. Dit plan houden we nauwkeurig in de gaten. Het belangrijkste is dat de sporter zich kan focussen op sportieve prestaties en doelstellingen. Wij zorgen ervoor dat alle zaken daar omheen goed worden geregeld.

Periodiek houden we contact met de speler en zijn/haar omgeving. We houden graag vinger aan de pols over hoe het gaat en de ontwikkelingen rondom een speler, zowel sportief als daarbuiten.