Helmond legt international Curaçao tot 2016 vast

Helmond legt international Curaçao tot 2016 vast

7 januari 2013 – Helmond Sport heeft met Gillian Justiana overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De 21-jarige verdediger ligt nu tot medio 2016 vast, meldt de club.

Helmond Sport nam Justiana in de zomer van 2011 over van FC Zwolle. Sindsdien speelde de international van Curaçao al 45 officiële wedstrijden voor de Brabantse club. “We zijn blij dat Gillian zijn contract bij Helmond Sport met drie seizoenen heeft verlengd. Hij is met 21 jaar nog een jonge speler die toch al de nodige ervaring heeft in de Jupiler League. Daarnaast is de linksback positie altijd een lastige positie om in te vullen, maar met Gillian hebben we een goede speler voor deze positie”, zegt Mario Captein, de algemeen directeur van Helmond Sport, op de website van zijn club.

Justiana hoopt met Helmond Sport de Eredivisie in te gaan. “Ik ben twee jaar geleden met een missie naar Helmond Sport gekomen, namelijk promotie naar de Eredivisie. We draaien ook nu goed bovenin de Jupiler League, dus die missie wil ik afmaken.”

Bron: FC Update – 7 januari 2013