Brahim Darri tekent bij tot 2016

Brahim Darri heeft dinsdag 18 december zijn contract bij Vitesse verlengd. De 18-jarige buitenspeler had in Arnhem een contract tot juni 2014. Vitesse en Darri hebben dit dinsdag na de training op Papendal met twee seizoenen verlengd.

Darri zit momenteel in de selectie van de beloften. Na een invalbeurt in de bekerwedstrijd tegen Gemert, mocht Darri zondag tegen RKC Waalwijk in de basis starten. Darri begon in 2007 in de academie van Vitesse. Op 13 augustus 2011 maakte hij zijn debuut in de Eredivisie. In de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo kwam de aanvaller in het veld voor Wilfried Bony. Darri was toen pas 16 jaar. Daarmee was hij de jongste Vitesse-debutant in de Eredivisie.

Voor Brahim Darri is de laatste week voor de Kerst een week om niet snel te vergeten. Zijn basisdebuut tegen RKC en twee dagen later een contractverlenging. “Ik heb genoten van mijn basisplaats zondag. Ik was alleen niet helemaal tevreden. Een goede ervaring die zeker naar meer smaakt. Ik sta te springen om het te laten zien. Ik wil van waarde zijn voor het team. Er valt voor mij nog veel te leren en te verbeteren. Er is veel vertrouwen vanuit de club. Dat helpt mij enorm in mijn ontwikkeling”, zei Brahim Darri dinsdag op Papendal tegenover de aanwezige media.

Bron: Vitesse 18-12-2012