Over ons

Een blijvertje

Ruim 20 jaar speelt Grandstand Football alweer mee in het spel van spelers en clubs, binnen die altijd weer roerige voetbalwereld. En dat is heel wat langer dan al die opportunisten en eendagsvliegen die steeds opnieuw weer voorbijkomen en vaak nog sneller weer verdwijnen. Zo lang fier overeind blijven kan alleen op basis van vertrouwen van spelers trainers en clubs. Ook degelijk vakmanschap, kennis van de kwaliteiten van spelers, mogelijkheden en behoeftes bij clubs en daar op de juiste manier op inspelen zorgen voor die langjarige continuïteit.

We zijn er zo trots op dat spelers die we bijvoorbeeld 18 jaar geleden begeleidden in hun spelerscarrière zich nu nog door Grandstand Football laten adviseren bij het vervolg van hun loopbaan als trainer, keeperstrainer, fitnesscoach of welke functie dan ook binnen het voetbal ! Groter bewijs van vertrouwen is haast niet mogelijk en het gaat hierbij echt niet om een enkele uitzondering.
Van spelers verwachten we dat ze zich tot het uiterste inzetten om succesvol te zijn. Voetballen op hoog niveau vraagt heel veel op fysiek en mentaal gebied. Elke speler zal daar, zeker in de huidige veeleisende tijd, zijn handen vol aan hebben. Zo’n speler, die zijn werk optimaal doet, heeft recht op een goede, eerlijke, hardwerkende en vakbekwame begeleider. Ja, juist het woord begeleider is bij ons op zijn plaats want zaakwaarnemer alleen is echt niet genoeg. Met wat juridische kennis en een beetje ervaring kan iedereen wel een contract afsluiten. Van een echte spelersbegeleider wordt veel meer verwacht, vanaf het vinden van de juiste club voor een speler op het juiste moment in zijn carrière tot aan het adviseren hoe om te gaan met pers, supporters en tegenslagen.
Wij hebben die kwaliteit en ervaring in huis en even belangrijk, ook de ambitie om de komende jaren weer volop bij te dragen aan succesvolle tijden voor al diegene die we begeleiden.

Jullie succes is ons succes !!!